-33%

BlooM yogatas vilt - roze

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 52,50 € 35,00 (inclusief 21% btw)

Foto's
klik op de foto's om deze te vergroten

Product omschrijving

  • Afmetingen: diameter 17cm en 71cm lang
  • Extra: zakje aan de buitenkant en een verstelbare draagband
  • Kleur: roze
  • Er zit een aparte binnenvoering in de tas van katoen. Kleur zwart.
  • Materiaal: vilt van 100% wol
  • Geproduceerd: Nepal


Geschikt voor welke yoga mat?
Geschikt voor een yogamat van maximaal 66cm breed en een diameter van 15cm.


Wasvoorschrift  - handwas
Wol is van nature waterafstotend en vlek werend. Waardoor het niet meteen problemen oplevert als er iets overheen wordt geknoeid. In eerste instantie zal water of vuil op de tas blijven 'hangen' en er niet meteen intrekken. Maar zoals voor elke ontstane vlek geldt: direct droogdeppen als het een neutrale kleur is. Bij koffie, thee of limonade de vlek onder de kraan houden en voorzichtig vocht uitknijpen. Droogdeppen met een handdoek en laten drogen. Bij grote vlekken die er niet uit gaan kun je de tas naar de stomerij brengen.

Wol en regen
Bij de eerste regendruppels zul je zien dat de regen 'op de tas valt'. Wol neemt water niet meteen op. Je kunt de regendruppels ervan af schudden. Denk maar eens aan een schaapje in de wei. Zet de regenbui echter door dan neemt de wol langzaam het water op en wordt de tas nat.

Wol en pluisjes
Wol is een levend materiaal. In het begin van het gebruik van de tas ontstaan er pluisjes. Deze pluisjes kun je van de tas afhalen, het materiaal blijft mooi. Na enige tijd nemen de pluisje af. Er zullen altijd wel een paar pluisjes van de tas blijven afkomen. Hou hier dus rekening mee bij de aankoop van de tas. Het fijne van wol is dat het materiaal mooi blijft. 

Liefde voor mens & planeet

BlooMNature biedt yogatassen van hergebruikte materialen en natuurlijke stoffen. De tassen worden gemaakt door lokale initiatieven die gemeenschappen in ontwikkelingsgebieden ondersteunen. Ook tref je hier de armbanden van 4Ocean. Bij aankoop van 1 armband wordt 1 pond afval opgeruimd. Duurzame producten dus met positieve vibes.

Mogen alle wezens gelukkig zijn!

Nieuwsbrief

Maximaal 6x per jaar ontvang je o.a. aanbiedingen & info over hoe jij een verschil kan maken in de wereld!
Aanmelden
© 2011 - 2021 BlooMNature | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel