BlooM Yogatassen
Nature, let’s enjoy it and keep it beautiful!

Hallo ik ben Iris, oprichtster van BlooM Yogatassen. Ik ben graag in de natuur, heerlijk.  Ik kom er tot rust, het brengt mij bij de essentie van wie ik ben. Wij mensen zijn onderdeel van de natuur, het is 1 geheel. Om echt mens te zijn heb je verbinding met de natuur nodig zo is mijn visie.

Veel natuurgebieden verdwijnen, dreigen te verdwijnen of worden vervuild. In mijn leven en in mijn bedrijf kijk ik naar de mogelijkheden om de aarde en haar prachtige natuur een beetje mooier te maken en minder te vervuilen of uit te putten. 

Daarom tref je bij BlooM yogatassen van hergebruikte materialen & biologisch katoen en werk ik samen met duurzame & mensvriendelijke partners. Ook gaat een deel van de opbrengst van deze winkel gaat naar project FlowerHeaven. Dit initiatief creeert bloemenvelden met insectvriendelijke bloemen met gebruik van biologisch bloemzaden. Lees hierover meer op de website.

 

Heb je vragen over de yogatassen of heb je interesse in verkoop of andere samenwerkingen? Neem dan contact op.

Relaxte groet,
Iris KesterPartners
BlooM Yoga Bags - GOTS
 Yogatas RagbagBlooM Yogatassen - Jade Yoga MatsDuurzame yogatassen      

   

BlooM biedt yogatassen van hergebruikte materialen en natuurlijke stoffen. De tassen worden gemaakt door lokale initiatieven die gemeenschappen in ontwikkelingsgebieden ondersteunen. We love Nature.

Mogen alle wezens gelukkig zijn!

Nieuwsbrief

Maximaal 6x per jaar ontvang je o.a. aanbiedingen & info over hoe jij een verschil kan maken in de wereld!
Aanmelden
© 2011 - 2023 BlooM Nature Yogatassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel