FlowerHeaven
Kleurrijke bloemenvelden van biologische bloemen

Flower heaven Nederland

Wie wordt er nu niet blij van bloemen? Wat een schoonheid. Mijn naam is Iris, ja een bloem en ik ben eigenaresse van webwinkel BlooM Yogatassen. Mijn ouders waren bloemenkwekers en terwijl zij bloemen knipten speelde ik op een kleedje aan het einde van het pad. Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de bloemen. Niet zo gek dus dat geen bloemenstalletje veilig is voor mij. 


Ik wil graag mijn vreugde voor bloemen delen door FlowerHeavens, of te wel bloemenvelden, te creeren waar mensen van kunnen genieten en weer in contact komen met de natuur. De zaden zijn biologisch om aandacht te geven aan biologische bloementeelt, dat minder belastend is voor natuur en de dieren die daar leven. Bovendien zijn de bloemenvelden een voedsel hemel voor insecten, die zeker in stedelijke gebieden wel een extra hapje kunnen gebruiken. Dus daarom FlowerHeaven!
 

 

 

FlowerHeaven 
Met een groep vrijwilligers hebben we hard gewerkt aan een nieuw bloemenveld. Dit jaar was er ruimte op het anti-kraak terrein van Stichting Eigen Wij in Zoetermeer. En het resultaat mag er zijn! 

FlowerHeaven 
De eerste bloemenhemel is gerealiseerd op een stuk braak liggend terrein in het Westland. De bouw voor huizen was een jaar uitgesteld in deze buurt. Ideaal want zo konden bewoners heerlijk genieten van het uitzicht. En duizenden insecten genoten maanden van een voedsel feest  Bekijk in de video's hoe dit tot stand is gekomen.Als jij een yogatas koopt gaat een deel van jouw geld naar het creeren van deze mooie bloemenvelden. Bovendien krijg je bij een bestelling een zakje biologische bloemzaden om zo jouw eigen FlowerHeaven te creeren. 

Bedankt voor je support!

BlooM biedt yogatassen van hergebruikte materialen en natuurlijke stoffen. De tassen worden gemaakt door lokale initiatieven die gemeenschappen in ontwikkelingsgebieden ondersteunen. We love Nature.

Mogen alle wezens gelukkig zijn!

Nieuwsbrief

Maximaal 6x per jaar ontvang je o.a. aanbiedingen & info over hoe jij een verschil kan maken in de wereld!
Aanmelden
© 2011 - 2024 BlooM Nature Yogatassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel