FlowerHeaven
Kleurrijke bloemenvelden van biologische bloemen

Flower heaven Nederland

Wie wordt er nu niet blij van bloemen? Wat een schoonheid. Mijn naam is Iris, ja een bloem en ik ben eigenaresse van webwinkel BlooM Yogatassen. Mijn ouders waren bloemenkwekers en terwijl zij bloemen knipten speelde ik op een kleedje aan het einde van het pad. Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de bloemen. Niet zo gek dus dat geen bloemenstalletje veilig is voor mij. 


Ik wil graag mijn vreugde voor bloemen delen door FlowerHeavens, of te wel bloemenvelden, te creeren waar mensen van kunnen genieten en weer in contact komen met de natuur. De zaden zijn biologisch om aandacht te geven aan biologische bloementeelt, dat minder belastend is voor natuur en de dieren die daar leven. Bovendien zijn de bloemenvelden een voedsel hemel voor insecten, die zeker in stedelijke gebieden wel een extra hapje kunnen gebruiken.
 In 2020 is deze mooie FlowerHeaven gerealiseerd op een stuk braak liggend terrein in het Westland. De bouw voor huizen was een jaar uitgesteld in deze buurt. Ideaal want zo konden bewoners heerlijk genieten van het uitzicht. En duizende insecten genoten maanden van een voedsel feest  Bekijk in de video's hoe dit tot stand is gekomen.Een deel van de opbrengst van de webwinkel BlooM Yogatassen gaat naar FlowerHeaven. Bovendien krijg je bij een bestelling een zakje biologische bloemzaden om zo jouw eigen FlowerHeaven te creeren. 

Bedankt voor je support!
PS: in 2021 gaan we weer nieuwe velden realiseren!!!

BlooM biedt yogatassen van hergebruikte materialen en natuurlijke stoffen. De tassen worden gemaakt door lokale initiatieven die gemeenschappen in ontwikkelingsgebieden ondersteunen. We love Nature.

Mogen alle wezens gelukkig zijn!

Nieuwsbrief

Maximaal 6x per jaar ontvang je o.a. aanbiedingen & info over hoe jij een verschil kan maken in de wereld!
Aanmelden
© 2011 - 2021 BlooM Nature Yogatassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel