Natuurgebied de Everglades

Everglades 4Ocean

Dit grote natuurgebied van ruim 20.000 km2 (de helft van Nederland!) bevindt zich in het puntje van Florida. Je treft er diverse ecosystemen en wilde dieren zoals dolfijnen, roofvogels, hertjes, zeekoeien en zelfs panters. Het krioelt er verder van de krokodillen en slangen. Dus als je lekker wilt griezelen dan kan dat hier. Het natuurgebied ligt naast Miami waar ook de hit serie uit de jaren 80 ‘Miami Vice plaatsvond. Crockett & Tubbs zijn in de serie ook regelmatig in de Everglades te vinden.

De organisatie Captains for Clean water zet zich in om dit nationaal park te beschermen. Want zoals bijna alle natuurgebieden op de wereld heeft ook de Everglades te lijden onder menselijke activiteiten. Kijk voor meer informatie over de situatie op de website van de Captains >> . 4Ocean doneert  25.000 dollar van hun opbrengsten aan Captains for Clean water.

Wat kun jij doen om natuur te beschermen, behouden en te laten groeien?
Uiteraard kun je de nieuwste Everglades armband van 4Ocean kopen waarmee 1 pond afval uit de oceaan wordt verwijderd en een deel wordt gedoneerd aan de Captains organisatie. Dichterbij huis is er ook genoeg en makkelijk iets te doen.

Oh ja, wat dan?
- Koop bijvoorbeeld voor je tuin of balkon biologisch planten of bloembollen. Biologisch boeren gebruiken geen gifstoffen bij het bewerken van hun land. Van gifstoffen sterven insecten en eitjes. Bio boeren redden daarom automatisch een groot aantal insecten. Jij steunt deze vorm van landbouw door de aankoop en laat daarmee ook deze vorm van landbouw groeien. En die kan wel wat groei gebruiken!
- Heb je zelf geen ruimte om iets te laten groeien? Doe dan biologisch planten of bloembollen cadeau.

Dank je wel dat je zo om de natuur, en alle levende wezens die daar leven, geeft!
 
                               

Liefde voor mens & planeet

BlooMNature biedt yogatassen van hergebruikte materialen en natuurlijke stoffen. De tassen worden gemaakt door lokale initiatieven die gemeenschappen in ontwikkelingsgebieden ondersteunen. Ook tref je hier de armbanden van 4Ocean. Bij aankoop van 1 armband wordt 1 pond afval opgeruimd. Duurzame producten dus met positieve vibes.

Mogen alle wezens gelukkig zijn!

Nieuwsbrief

Maximaal 6x per jaar ontvang je o.a. aanbiedingen & info over hoe jij een verschil kan maken in de wereld!
Aanmelden
© 2011 - 2021 BlooMNature | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel