Hieronder tref je antwoord op de meest gestelde vragen.


Levertijd
Voor 9.00 uur besteld? Op woensdag, donderdag en vrijdag wordt jouw bestelling verzonden. De armbanden van 4Ocean kunnen door de brievenbus, daar hoef je dus niet thuis voor te zijn. PostNL bezorgd binnen 1 a 2 dagen in Nederland en 1 tot 3 dagen in Belgie.

Verzendingen buiten Nederland en Belgie
We leveren aan alle bewoners van planeet Aarde. Ga naar www.bloomyogabags.com voor bestellingen buiten Nederland en België.

Betaalmogelijkheden
Je kunt betalen met IDEAL, Mister Cash, Bancontact, Sofort Banking, creditcard, Webshop giftcard en BongoBon. Bij het betalen en op het bankafschrift staat `Sisow of Mollie`, dit is de organisatie die de betaling voor BlooMNature (bedrijfsnaam Irish Flowers) verzorgt.  Orders worden verzonden nadat de betaling is ontvangen. 
        
        4Ocean armbanden betaal met Belfius  4Ocean armbanden betalen in Belgie


Je hoeft niet te thuis te zijn om de bestelling aan te nemen.
4Ocean armanden passen door de brievenbus en daar hoef je niet voor thuis te zijn. Vanaf 10 armbanden past het pakje niet meer door de brievenbus, dat geldt ook voor een yogatas.
Als je op het moment van bezorging niet aanwezig bent, zal de koerier een bericht in de brievenbus bij je achterlaten. Op dit briefje staat een code, daarmee kan je via internet de bezorgdag en locatie wijzigen. Als dit niet gebeurt zal de koerier het pakket de volgende werkdag opnieuw proberen aan te bieden. Wanneer de koerier er ook bij de tweede poging niet in slaagt om het pakket (bij de buren) af te leveren, wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. Hier kan je in het bezit van legitimatie, het pakket vanaf de volgende dag binnen 3 weken afhalen.

Afspraak maken voor aflevering (voor pakketjes die niet door de brievenbus passen)
De koerier komt eerst 1x langs bij het bezorgadres. Als je op het moment van bezorging niet aanwezig bent, zal de koerier een bericht in de brievenbus bij je achterlaten. Op dit briefje staat een code, daarmee kan je via internet de bezorgdag en locatie wijzigen (en een afhaalpunt kiezen). Vergeet je legitimatie niet als je bestelling gaat afhalen bij een afhaalpunt.
 

Verzendkosten NL
4Ocean armband 1 tot 10 - € 4,50
Yogatas € 6,00

Verzendkosten BE
4Ocean armband 1 tot 10 € 7,95
Yogatas € 8,00
 

Wie verzend mijn pakket?

 

Is 4Ocean een stichting of een bedrijf? En hoe zit dat met BlooMNature?
4Ocean is een bedrijf dat zich 100% inzet voor een goed doel namelijk schone oceanen, beschermen van zeeleven en het bieden van werkgelegenheid in ontwikkelingslanden. Zij financieren het werk dat zij doen door de verkoop van armbanden. Bij 4Ocean werken vrijwilligers en betaalde krachten. Op het hoofdkantoor in Florida werken bijvoorbeeld mensen die de marketing doen, orders verwerken, vragen beantwoorden en de strategie bepalen van 4Ocean, dit zijn mensen die betaald krijgen. Vrijwilligers doen vaak clean up acties in hun eigen regio ergens op de wereld. 4Ocean werkt namelijk wereldwijd. Je kunt 4Ocean vergelijken met o.a. Greenpeace, Wereld Natuur Fonds, de Vogelbescherming en andere goede doelen organisaties. Daar werken ook vrijwilligers en betaalde krachten. Wat 4Ocean bijzonder maakt als bedrijf is dat zij niet afhankelijk zijn van sponsorgeld, partnerships, donaties, collectes of subsidies. Zo worden goede doelen organisaties in Nederland meestal gefinancieerd. Deze organisaties hebben vaak ook een winkel met producten, zij het vrij klein. De inkomsten van 4Ocean komen volledig uit de verkoop van de armbanden. 
4Ocean werkt met verkooppunten over heel de wereld. Het scheelt geld en tijd om 1x 100 armbanden naar een verkooppunt in Nederland te sturen in plaats van 100x 1 armband naar 100 adressen in Nederland. Het is ook duurzamer wat betreft transport, want de armbanden worden vanuit Amerika naar Nederland gestuurd. Mensen in Nederland zijn blij met een verkooppunt in Nederland want zij krijgen hun armband sneller, ze kunnen betalen met Ideal en ze kunnen vragen stellen in het Nederlands. Verkooppunten krijgen een bedrag per verkochte armband van 4Ocean. Voor dat geld verricht het verkooppunt werk, zoals het inpakken en verzenden van de orders, een nieuwsbrief maken, vragen beantwoorden, de website onderhouden en andere zaken die horen bij het hebben van een onderneming zoals administratie. Verkooppunten maken ook kosten zoals verpakkingsmateriaal, de website, reclame en promotie, pakketje die verkeerd worden bezorgd door PostNL vergoeden, ook als iemand een betaling doet in de online winkel kost dat geld. Daarnaast zijn er algemene kosten die je hebt als ondernemer, denk aan verzekeringen, boekhouder, bankrekening ect. Dus een deel van de inkomsten gaat ook naar kosten. (en naar de belastingdienst). BlooMNature is trots verkooppunt van 4Ocean. Het is een prachtig om onderdeel te zijn van dit mooie werk. 4Ocean heeft een duidelijk belofte, voor iedere verkochte armband wordt 1 pond afval opgeruimd! Dank je wel ook voor jouw steun!

BongoBon
Je kunt bij BlooM Yogatassen jouw Bongo Bon inleveren voor een yogatas. De Bon kun je invullen, inscannen en per mail sturen aan info@bloomyogatassen.nl 


Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja dat kan. Kijk voor de voorwaarden bij retourneren >>


Yogatassen van dichtbij bekijken
Ja. BlooMNature.nl is een online winkel en verkoopt ook aan winkels. Wil je eens een tas van dichtbij zien? Kijk dan bij het overzicht 'verkooppunten' voor een winkel bij jou in de buurt. Of kijk welke winkels er deze zomer op yogafestivals staan.

Zijn de artikelen die je in de online winkel ziet op voorraad?
Ja. De producten die je in de online winkel van BlooMNatuurlijk ziet allemaal direct leverbaar.


Past mijn yoga mat in de yogatas?
Klik hier voor het antwoord op deze vraag >>

Wie maken de yogatassen?
Klik hier voor het antword op deze vraag >>


Heb je andere vragen?
Mail ons dan! info@bloomyogatassen.nl 

Liefde voor mens & planeet

BlooM biedt yogatassen van hergebruikte materialen en natuurlijke stoffen. De tassen worden gemaakt door lokale initiatieven die gemeenschappen in ontwikkelingsgebieden ondersteunen. Wij zijn gek op de aarde! Daarom is BlooM tevens officiele reseller van 4Ocean

Mogen alle wezens gelukkig zijn!

Nieuwsbrief

Maximaal 6x per jaar ontvang je o.a. aanbiedingen & info over hoe jij een verschil kan maken in de wereld!
Aanmelden
© 2011 - 2021 BlooM Yogatassen - supporter 4Ocean | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel