yogatas met logo

BookYogaRetreats biedt een zeer mooi en gevarieerd aanbod van yogareizen over heel de wereld. Je hoeft dan ook niet verbaasd te zijn om op een mooi strand  in bijvoorbeeld Costa Rica ineens deze tas voorbij te zien komen!
www.bookyogaretreats.com 

 

yogatas met logo
Rianne van Club Yoga verrast haar leden tijdens het 5 jarig bestaan met een yogatas met haar logo. 100 yogi's fietsen en lopen nu door Leeuwarden met deze duidelijk herkenbare tas.
www.club-yoga.nl 
 

 

yogatas met logo
 

Eva van Yogaladder verloot tassen met haar logo. Een duurzaam cadeau voor de winnaar en promotie voor Yogaladder. Je treft de tassen door heel Nederland. www.yogaladder.nl 

 

 

 

 


yogatas met logo

 

Yogastudio Yogadreams organiseert  een open dag met een speciale aanbieding. Dit jaar krijg je een yogatas met logo cadeau bij het afsluiten van een abonnement. Zij hebben gekozen voor 2 kleuren. Dat kan natuurlijk ook
www.yogadreams.nl 

 

Savitri Sattoe van yogastudio Saktiisha laat yogatassen en t-shirts tegelijk drukken, dat scheelt in de kosten. De tshirts & tassen zijn voor de yogadocenten, karma yogi's en ze zijn  ook te koop!
www.shaktiisha.nl 

 


 

 

 

 

Offerte aanvragen
Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Iris Kester @ logo@bloomyogatassen.nl of 0651840536

yogatas met logo

BlooM biedt yogatassen van hergebruikte materialen en natuurlijke stoffen. De tassen worden gemaakt door lokale initiatieven die gemeenschappen in ontwikkelingsgebieden ondersteunen. We love Nature.

Mogen alle wezens gelukkig zijn!

Nieuwsbrief

Maximaal 6x per jaar ontvang je o.a. aanbiedingen & info over hoe jij een verschil kan maken in de wereld!
Aanmelden
© 2011 - 2024 BlooM Nature Yogatassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel