Yogatas


De BlooM Ragbag yogatas XL 
Recycled & waterbestendig 

-Geschikt voor yogamat van 80cm breed
-De tassen zijn 84cm lang 
-Diameter 18cm & 2 vakjes

In India wordt thee vervoerd in Big Teabags. Thee wordt eerst geplukt op de theeplantage, de theeblaadjes gaan dan in de grote, waterdichte zakken (Big Teabags) en zo wordt de thee vervoerd naar hotels en restaurants. Na gebruik worden de gebruikte zakken opgehaald door medewekers van de organisatie Raghu.
Dit (nog steeds mooie) sterke, waterdichte en stoere materiaal is zeer geschikt om tassen van te maken. Bovendien heeft ieder theeplantage een eigen logo en die staat op de zak en op jouw tas. Dit zijn super leuke plaatjes en steeds weer anders. Bekijk hieronder jouw favoriete print en kleur.


Bekijk ook het werkatelier >>

 

yogatas

 

Inkomen voor 20 vrouwen & mannen
Dit project genereert werk en inkomen voor 20 vrouwen & mannen in een klein dorpje in Tamil Nadu (Zuid India). Bovendien worden materialen opnieuw gebruikt in plaats dat deze onnodig voor nog meer afval zorgen. 

BlooM biedt yogatassen van hergebruikte materialen en natuurlijke stoffen. De tassen worden gemaakt door lokale initiatieven die gemeenschappen in ontwikkelingsgebieden ondersteunen. We love Nature.

Mogen alle wezens gelukkig zijn!

Nieuwsbrief

Maximaal 6x per jaar ontvang je o.a. aanbiedingen & info over hoe jij een verschil kan maken in de wereld!
Aanmelden
© 2011 - 2024 BlooM Nature Yogatassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel