Levertijd
Voor 9.00 uur besteld? Jouw bestelling wordt verzonden op woensdag, donderdag en vrijdag.

Verzendkosten NL
4Ocean armband 1 tot 10 - € 4,50
Yogatas € 6,00

Verzendkosten BE
4Ocean armband 1 tot 10 armbanden € 7,95
Yogatas € 7,95

Verzendkosten andere landen
We leveren aan alle bewoners op planeet Aarde. Ga naar www.bloomyogabags.com voor bestellingen buiten Nederland en België.


Thuis blijven of niet?
De armbanden van 4Ocean passen door de brievenbus daar hoef je niet voor thuis te zijn. Yogatassen en armbanden vanaf 11 stuks passen niet meer door de brievenbus. Lees hieronder meer over 'volg je pakket'.

Verzending door:

Track & trace code - volg je pakket
Bestellingen worden na betaling met PostNL verstuurd. Je ontvangt een e-mail met een Track & Trace code waarmee je de bestelling op internet kan volgen. Als je op het moment van bezorging niet aanwezig bent, zal de koerier een bericht in de brievenbus bij je achterlaten. Op dit briefje staat een code, daarmee kan je via internet de bezorgdag en locatie wijzigen. Als dit niet gebeurt zal de koerier het pakket de volgende werkdag opnieuw proberen aan te bieden. Wanneer de koerier er ook bij de tweede poging niet in slaagt om het pakket (bij de buren) af te leveren, wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. Hier kan je in het bezit van legitimatie, het pakket vanaf de volgende dag binnen 3 weken afhalen. De armbanden van 4Ocean zijn brievenbus pakketjes en daar hoef je niet voor thuis te zijn.

Liefde voor mens & planeet

BlooM biedt yogatassen van hergebruikte materialen en natuurlijke stoffen. De tassen worden gemaakt door lokale initiatieven die gemeenschappen in ontwikkelingsgebieden ondersteunen. Wij zijn gek op de aarde! Daarom is BlooM tevens officiele reseller van 4Ocean

Mogen alle wezens gelukkig zijn!

Nieuwsbrief

Maximaal 6x per jaar ontvang je o.a. aanbiedingen & info over hoe jij een verschil kan maken in de wereld!
Aanmelden
© 2011 - 2021 BlooM Yogatassen - supporter 4Ocean | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel